lauantai 15. helmikuuta 2014

My valentine´s day...!♥Moikka! Tää nyt tulee päivän myöhässä koska ystävänpäivähän oli eilen, mutta toivottavasti ei haittaa koska en ajattellut istua koneella ystävänpäivänä tehdä postausta joten toivottavasti tämänpäiväinenkin kelpaa!:) Mulla meni ystävänpäivä ihan hyvin, ei ollu mikään paras koska kaverit ei oikein jaksanu oottaa mua (koulussa) ja muutenkin noi kepitkin ois voinu jättää pois:D Mut hyvin meni silti! Mä sain sitten tosiaan kortteja ja ystävänpäivä lahjoja perheeltä! Ja sitten meillähän oli tietty halipassit, sain aikas paljon haleja, mut ei se täynnä ollut! Mutta päästän teidät katsomaan mun kuvia! + Yritän muistella niitten hintoja ja paikkoja mistä lahjat on ostettu, koska osasin toivoa tiettyjä juttuja lahjaksi B)
 


Noi mä sain mun ylisöpöltä kaverilta Mellulta:3 

sori, ei suostunu kääntymään:D Mut joo, nää mä sain mun perheeltä lahjaksi:) (no on vähän paksumpia tuolta päästä) + suomalaisesta kirjakaupasta 7,95e
Nää sain kans perheeltä, siis ihan älyttömät ihanat jalassa, ei pursita mistää ja vaa jotenki niin kätevät!:) Nää on seppälästä 39,95e

Sitten sain vielä herätyskellon koska Urho oli pistäny edelliselle mini herätyskellolle hanttiin... Joten tämmönen melkeen samanlaine sit tilalle:)
Sit mun rakkaat iskä ja pikkuveli oli yhdessä käyny ostaa mulle jätskiä:3 Ehottamasti söpöin lahja ikinä:3
Sitten löysin löydön seppälästä tänään, oli ennen 49,95 mut nyt oli 25e niin oli kyllä aika pakko ostaa, koska oon ettiny samantyylisiä kenkiä ja nyt löyty oikein niittien kera!:D Hyvä ostos!
Sitten ostin seppälästä uuden valkoisen lakan koska se on päässyt multa loppumaan:) Makso 3,95
Sitten kokeilin uutukaista ja hyvin pelas!:D
 
 
 
Eipäs mulla sitten tässä muuta. Hyvää hieman myöhäistä ystävänpäivää ja nauttikaa viikonlopusta!♥ Moikka! (+kommaa ihmeessä mitä pidit)

♥:llä Vilma
 
 

2 kommenttia:

  1. Sulla on hyvä blogi :) pidin tosi kovasti tosta postauksesta ja sait upeita lahjoja :) Ihanat kynnet :3

    VastaaPoista
  2. Kiva video ja postaus! Mellu on ylisöpö:*

    VastaaPoista