torstai 27. helmikuuta 2014

Kiva nähdä taas pitkästä aikaa!

No moikka! En oo kirjoitellut pitkään aikaan. Huhhuh miten piinasssa mä oon joutunut elämään että milloin tän postauksen jaksan tehdä. Nyt sen sitten vaivauduin väkertämään lämpimän viltin alta..:D Nyt on tapahtunut vaikka mitä kivaa kun en oo pahemmin postaillut.. Olen saanut (vihdoin ja viimein) kipsini pois ja nyt voin nauttia elämästä ilman kipsiä;) Silti, nilkat oireilee pitkän tauon jälkeen. Myöskään en ole vielä päässyt tanssimaan, luistelemnaan yms..

 Meillä kävi myös vieraita Espoosta näin extemppore käynnillä. + Niitten kanssa me katottiin Suomen pronssiottelu mässyjen kera:3 Tässä ei sitten oikeestaan sen kummempia olekkaan sitten muuta ookkaan. Joillakin elämä on palannut vasta arkeen hiihtoloman jäljiltä, ja täällä päin siihen vasta valmistaudutaan:D Meillä nimittäin alkaa huomenna perjantaina hiihtoloma!:) Sitä odotellessa siis.. Meillä ei ole mitään hiihtoloma suunnitelmia mutta kyllä vä vähän vihjailin oiskos sinne Hesaan taikka Tuhkolman laivalle lähtijöitä.. No siitä ei ole vielä varmuutta mihin mennään mutta nyt viikonloppuna mennään ainakin mommolaan yöksi, kun eipä sielläkään sen kummemmin olla nyt käyty. 

Kokeita koulussa on ollu ihan mukavasti varsinkin nyt tällä viikolla ja ihan mukavia numeroitakin sieltä on tullut että olen ihan tyytyväinen!:) Ja tosiaan pyydän anteeksi tätä että en ole postaillut pitkään aikaan, mutta kokeita ja kiirettä on ollut ihan riittävästi, muille jakaa ja myös ei ole ehkä ollut niimn hirveästi sitä intoakaan. Mutta nyt aion postailla vähän enemmän, paitsi katsoo nyt mitä me tehdään siellä hiihtolomalla että kerkeekö sitä postailla ollenkaan:D Mutta nyt sitten tekstin jälkeen päästän teidät nautiskelemaan kuvia, joita on tullut räpsittyä nyt parin viikon ajalta;)

                                                                        (ei oo mun luistimet)                                                                     ♥:llä Vilma

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen..♥


Heipsan! Tänään kävin kuvailemassa ja sen takia postausta tulisi tänään. Arkena oisi kuitenkin niin paljon hommaa sen koulun kaa että en kuitenkaan sillon kerkeis tehdä postausta. Onneksi tänään on sunnuntai...♥ Mut joo se siitä höpöttelystä:D Kuvailin siis vähän kotona jotain ja sitten kävin tossa meidän viereisessä metässä kuvailemassa ja sitten iskä kyysäs mua mönkkärillä ja käytiin sit kuvailee vähän autiotaloa, huuuu! Mutta juu, mun mielestä autotalot on kiehtovia ja hyviä kuvauksen kohteita, harmikseni omistan edelleenkin kepit (mutta saan viikon päästä pois jos kaikki on hyvin) niin en pystynyt mennä käveleen sinne lähemmäs tai tälleen, mutta ehkä myöhemmin sitten vielä karmevampia kuvia autoitaloista:D Mulla ei ole ainakaan vielä onneksi tulossa kokeita ja huomenna käydään kattoo "Pekka ja susi" musiikkinäytelmä ja muutenkin vikko mennee varmaan ihan normisti, miten aina ennenkin. Mutta koska mulla ei nyt ole enempiä tässä höpötettäviksi, päästän teidät kuvien pariin:)
 


 
Nähään seuraavassa postauskessa, moikka!:3♥
 
~Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen♥
 
♥:llä Vilma♥
 

lauantai 15. helmikuuta 2014

My valentine´s day...!♥Moikka! Tää nyt tulee päivän myöhässä koska ystävänpäivähän oli eilen, mutta toivottavasti ei haittaa koska en ajattellut istua koneella ystävänpäivänä tehdä postausta joten toivottavasti tämänpäiväinenkin kelpaa!:) Mulla meni ystävänpäivä ihan hyvin, ei ollu mikään paras koska kaverit ei oikein jaksanu oottaa mua (koulussa) ja muutenkin noi kepitkin ois voinu jättää pois:D Mut hyvin meni silti! Mä sain sitten tosiaan kortteja ja ystävänpäivä lahjoja perheeltä! Ja sitten meillähän oli tietty halipassit, sain aikas paljon haleja, mut ei se täynnä ollut! Mutta päästän teidät katsomaan mun kuvia! + Yritän muistella niitten hintoja ja paikkoja mistä lahjat on ostettu, koska osasin toivoa tiettyjä juttuja lahjaksi B)
 


Noi mä sain mun ylisöpöltä kaverilta Mellulta:3 

sori, ei suostunu kääntymään:D Mut joo, nää mä sain mun perheeltä lahjaksi:) (no on vähän paksumpia tuolta päästä) + suomalaisesta kirjakaupasta 7,95e
Nää sain kans perheeltä, siis ihan älyttömät ihanat jalassa, ei pursita mistää ja vaa jotenki niin kätevät!:) Nää on seppälästä 39,95e

Sitten sain vielä herätyskellon koska Urho oli pistäny edelliselle mini herätyskellolle hanttiin... Joten tämmönen melkeen samanlaine sit tilalle:)
Sit mun rakkaat iskä ja pikkuveli oli yhdessä käyny ostaa mulle jätskiä:3 Ehottamasti söpöin lahja ikinä:3
Sitten löysin löydön seppälästä tänään, oli ennen 49,95 mut nyt oli 25e niin oli kyllä aika pakko ostaa, koska oon ettiny samantyylisiä kenkiä ja nyt löyty oikein niittien kera!:D Hyvä ostos!
Sitten ostin seppälästä uuden valkoisen lakan koska se on päässyt multa loppumaan:) Makso 3,95
Sitten kokeilin uutukaista ja hyvin pelas!:D
 
 
 
Eipäs mulla sitten tässä muuta. Hyvää hieman myöhäistä ystävänpäivää ja nauttikaa viikonlopusta!♥ Moikka! (+kommaa ihmeessä mitä pidit)

♥:llä Vilma