sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäsuunnitelmia!

Heijssan! Nyt tauon jälkeen päätin uudistaa blogin nimen ja vaihtaa ulkoasua. Mitäs pidätte? Mutta tänään päätin lörpötellä mun kesäsuunnitelmista!

 Mulla ois nimittäin ens viikolla keskiviikosta lauantaihin kesätöitä! Meen siis mun äitin liikkeeseen myymään "markkinakadulle" koruja. Ihan mukavaa nimittäin oon ollu siellä kaks vuotta ennenkin ja on ollut kyllä tosi mukavaa, etenkin kun myymässä on ollu hyvää seuraa! Sitten mun kesäloman päänpyörteeksi varattiin risteily Tallinnaan! Sieltä tulee ihan varmana paljon kuvia kun se on niin ihana kaupunki ja muutenkin. Jos jaksan, niin saatan editoida videonkin sitten.. Ollaan siis Tallinnassa yks yö ja sit tullaan takas Hesaan ja seuraavana päivänä käydään Lintsillä, jota oon oottanu ihan huiman kauan! Viimeks kävin Lintsillä joskus 3v (?) sitten. Jos keritään niin käydään shoppailemassa Hesassa mutta uskon että ei me keritä, mutta se nähdään sitten.. Sitten huristellaan kotiin ja otetaan kotona iisisti!

 Tänne kotikaupunkiin on kans tulossa musiikkijuhlat jossa esiintyy mm. Cheek, Sanni ja HalooHelsinki, mutta en kerinnyt ostaa sinne lippuja enkä ole varma edes milloin ne on, joten se on vielä vähän vaiheessa mun osalta.. Mutta niitä lippuja tulee kuulemma vielä lähempänä tapahtumaa myyntiin, niin silloin oisi tarkotus hankkia sinne lippu, jos se vain käy mun suunnitelmien aikataulutukseen. Toivottavasti käy koska se ois kyllä täälläpäin ihan tosi iso tapahtuma ja muutenkin tulisi hyviä artisteja!

Mulla ei sitten tälle kesälle ole mitään isompaa suunnitelmissa, ja hyvä niin koska tässä on mun mielestä jo ihan riittävästi! Muuten, ihana kesäsää palasi takaisin, ainakin nyt päiväksi! Tulihan tuolla uimassakin käytyä tänään ja fillistelemässä biliksellä mustangin kyydissä! Mutta nyt mulla ois teille tarjolla kuvia, joita oon nyt räpsiny perjantain jälkeen!






                                                                             OOTD
                                                                      Tuliainen Turkista



                                                                            : Vilma

torstai 26. kesäkuuta 2014

I´m back !


Moikka! Anteeksi tästä piitkästä tauosta, mutta nyt olen siitä saanut tarpeekseni ja jatkan innokkaasti eteenpäin..! Tässä tauon aikana on kerinnyt tapahtua vaikka mitä mutta en nyt siitä teille purkaudu nimittäin mulla ois teille kuvia nyt kesältä! Mulla kesäloma on mennyt ihan hurjan kovaa mutta oon nauttinut joka hetkestä. On ihanaa päästä vähäksi aikaa pois koulusta ja stressistä mutta eiköhän sitä koulutyötä ole íhan kiva jatkaa sitten syksyllä jotta sais joskus tän peruskoulun käytyä ? Luultavasti kyllä..

Olen muuten vähän ennen kesälomaa tehnyt videon. Ja toivon että katsotte ja vaikka kommentoisittekin. Mutta nyt kuvien pariin!




Tässä on muuten tosi kivat tarrakynnet jotka ostin alessa h&m:ältä!


Kokeilin kans laajasti erilaisia hedelmäsalaatteja ja kokoelmia ja mun lempparista saattaa tulla joskus ehkä videoo..

 Urhon kanssa yritin saada söpöjä kukka & vesi yhdistelmä kuvia mutta se ei oikein onnannu, mutta silti ihan söpöjä tuli... :D


 Juhannus muuten meni mukavasti sukulaisten seurassa! Paistettiin muurinpohjalettuja (?) ja makkaraa!!

Kävin tänään kans shoppailemassa ja mukaan tarttui h&m:ästä paita 9,90e ja kaulakoru 3e alennuksesta. Rusetti korvikset on anttilasta 7,90 3,70 (vissii)


 Noniin, tää postaus ois nyt loppusuoralla. Pyydän anteeksti tätä kuvavyöryä, mutta toivottavasti ei haittaa ja tykkäsitte postauksesta! Näkyillään!

:Vilma