sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Laazy Sunday

Heijjsan! Tänään mulla oli yks laiskimmista päivistä piiitkään aikaan, mut sitten toisaalta ei.. Yritin muka siivoilla omaa huonetta mutta se ei ole vieläkään valmis vaikka mä niiin tykkäisin olla siistissä ja mukavassa huoneessa. Ja me päästäis muutenkin vähän remppaamaan sitä kun mulla on kaikki kondiksessa.. 
 Päivä on nyt menny aika pitkälti huoneen ja tabletin parissa.... ja laulaessa :-D Kailotan täällä yötä päivää ja pikkuveljeä taitaa jo vähän rasittaa ? Ja oonhan mä nyt tästä kyennyt käymään pariin otteeseen koirien kanssa pihalla pyörimässä ja juoksemassa ja siitä syystä mulla on mun polvi (taaaas) kipeänä, joten en päässyt itsenäisesti juoksulenkille tänään lainkaan.
 Ainiin, ja kyllähän mä muutamat otokset nappasin (jotenkin) mun tän päivän laiskasta kotiasusta.

Oliko teilläkin tänään semmonen "emmä nyt viittis jaksaa" päivä ?

 Mutta huomenna sitten taas kouluun ja sen ihmeelliseen maailmaan. Nyt ollaan ainakin yritetty ladata energiaa seuraaviin viiteen koulupäivään!
                                                                                - Vilma

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

New shoes!

Heipparallaa! Tänään kirjoittelen teille mun uuista jalkineista. Kuka arvaa... converseista!:-D Poikettiin tuossa lauantaina (eilen) poikkeamaan kenkäkaupassa josta tarkoituksena oli löytää äitille juhlakengät. No löytyhän sieltä nekin mutta mulle puolestaan tarttui mukaan valkoiset matalavartiset converset jotka maksoi 69,oo e. Oon niin onnessani näistä..! Ensin epäröin väriä koska valkoinen likaantuu erittäin nopeasti mutta päätin, että pidän ne puhtaina enkä mee niillä ihan joka paikkaan mihin mieli huvittaa. Oon erittäin tyytyväinen ostokseeni, ovat vielä mun mielestä tosi hyvät jalassa. Mullahan ei ole ikinä ollut ennen aitoja converseja joten nyt ootan innolla niitten käyttöä!;) 

Onko teillä kenties kans converseja useemmatkin, onko ollut hyvät? 


                                                                         ♥: Vilma