sunnuntai 2. elokuuta 2015

Puhelinkuvia #2

Heippa! Olen nyt kotiutunut leiriltä ja eilen käytiin mutka Iisalmessa koiranäyttelyissä. Postausta en kerinnyt leirillä tekemään koska tekemistä oli koko ajan. Leiri oli kaikin puolin tosi kiva ja menisin uudestaankin!

Nyt tosin olisi luvassa jo toinen puhelinkuvapostaus joten eiköhän mennä suoraan postaukseen:-)

 1. Käytiin äitin kanssa KappAhlista ja sinnekin oli tullut tämmöisiä peili juttuja niin otin kuvan mun päivän asusta. 2. Äiti nappasi kuvan kun luin kirjaa. 3. Tehtiin naapureitten kanssa tosi hyviä vohveleita! 4. Käytiin ajelemassa Mustangilla kun oli lämmin ihana kesäpäivä.
 5. Minäpä tehdä välein äiti ja iskän synttäreitten kunniaksi helpon mansikkakakun. 6. Käytiin Makuunissa vuokraamassa leffa ja ostettiin irttareita. 7. Käytiin Ranchissa syömässä tosi hyvää ruokaa äitin ja iskän hääpäivän kunniaksi. 8. Lähettiin just kuvailemaan Mellun ja Roosan kanssa.
 9. Leiriltä en kerennyt ottaa kuin ihan pari kuvaa puhelimella ja kamerallakaan ei tullut paljoa räpsittyä mutta tässä kuva snapchatistä kun pelattiin pöytäjalkapalloa. 10. Lähdettiin veljen kanssa kaupunkiin pyörällä. 11. Söpöjä ale kenkiä Sokoksella. 12. Käytiin hakemassa mummolasta rikkinäinen pesukone niin otinpas samalla kuvan päivän asusta.
13. Eilen käytiin Iisalmen koiranäyttelyissä ja Urho pärjäsi tosi hyvin! Sai sertin (tuli Suomen muotovalioksi), cacibin, oli rotunsa paras (ROP) ja RYP 4. 14. Kun odoteltiin eilen loppukehää ja meillä oli aikaa niin käytiin kattomassa Iisalmen keskusta ja käytiin ryömässä Rossossa. 15. Ennen asukuvien ottamista #selfie. 16. Aijai, mansikoita ja kahvia. Rakastan.


:Vilma