tiistai 5. tammikuuta 2016

Kiitos 2015!

Heippa kaikki! En oikein tiedä miten tämä postaus pitäisi aloittaa, kun en ole postannut puoleen vuoteen. Puolessa vuodessa on tapahtunut paljon asoita. Mulla on oikeasti ollut ihan hirveä kiire viimeisen puolen vuoden aikana ettei ole tullut mieleenikään avata konetta, kun muutenkin pyörin kännykällä sosiaalisissa medioissa ympäri päivän. Tietysti mulla on ollut vapaapäiviä ja muutenkin ylimääräistä aikaa, mutta en ole päättänyt sitten tulla kirjoittelemaan postausta, enkä tiedä miksi.

 Olen aloittanut uuden harrastuksen, käynyt ulkomailla (peräti kolmesti!) ja oon panostanut kouluun. Vaikka nimesin vain kolme asiaa, niin niihin se koko syksy sitten onkin oikeastaan mennyt :D. 

Vaikka olen ollut postaamatta puolisen vuotta, oon silti tyytyväinen koska pääsin esim. joululomalle erittäin hyvällä keskiarvolla. Silti mua harmittaa että tämä rakas harrastus on jäänyt tauolle. Aion nyt 2016 vuonna yrittää tehdä tilaa bloggaamiselle, vaikkakin kyllä sitä aikaa olisi löytynyt myös vuodelta 2015. Mutta nyt eletään tätä päivää eikä murehdita menneitä. 

2015 vuosi oli kertakaikkiaan mahtava vuosi ja en vaihtaisi mitään hetkeä pois vaikka tämä vuosi on ollut ehkä elämäni rankin vuosi. Oon esimerkiksi tutustunut tosi moneen uuteen ihmiseen ja oon saanut uusia ystäviä myös muualtakin kuin Suomesta, joiden kanssa ollaan oltu aktiivisesti yhteyksissä. Voisin elää koko vuoden uudelleen, mutta ehkä on aika vaihtaa seuraava luku ja keskittyä vuoteen 2016, josta toivottavasti tulee parempi kuin vuodesta 2015!♥

Kerron seuraavassa postauksessa paremmin mitä kaikkea syksynä 2015 tapahtui. Kiitos kaikille vuodesta 2015♥♥:Vilma